Details

    • Global Rank:
      2255

      Description

      I got an NPE if no INITIAL_CONTEXT_FACTORY is set in System Properties.

      Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
      at java.util.Hashtable.put(Hashtable.java:396)
      at java.util.Properties.setProperty(Properties.java:128)
      at java.lang.System.setProperty(System.java:701)
      at org.ow2.easybeans.component.smartclient.spi.SmartContextFactory.getInitialContext(SmartContextFactory.java:156)
      at javax.naming.spi.NamingManager.getInitialContext(NamingManager.java:667)
      at javax.naming.InitialContext.getDefaultInitCtx(InitialContext.java:247)
      at javax.naming.InitialContext.init(InitialContext.java:223)
      at javax.naming.InitialContext.<init>(InitialContext.java:197)

        Activity

        Hide
        Florent Benoit
        added a comment -

        Thanks for the report !

        This is now fixed (if no property is defined this is working too)

        Show
        Florent Benoit
        added a comment - Thanks for the report ! This is now fixed (if no property is defined this is working too)
        Hide
        Loïc Albertin
        added a comment -

        Closing old resolved issues

        Show
        Loïc Albertin
        added a comment - Closing old resolved issues

          People

          • Assignee:
            Florent Benoit
            Reporter:
            Brice Ruzand
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Issue deployment